Kuva

Uusi Mazda2 luokkansa hauskin on nyt myös hienostunut

Uutuuden huomiota herättävä KODO Soul of Motion muotoilu jatkaa isommista malleista tuttua teemaa kompaktissa koossa. Kissapedon silmiä muistuttavien ajovalojen uudenlainen hehku syntyy LED teknologiasta. Entistä valovoimaisempana uutuus on valmis valloittamaan autoilijoiden sydämet suorituskyvyllään ja ajettavuudellaan.

Alustasta lähtien uusiutunut Mazda2 on edelleen yksi luokkansa hauskimmista autoista ajaa. SKYACTIV-alustan myötä urheilullinen ajettavuus on pystytty säilyttämään mutta mukaan on tuotu kaivattua hienostuneisuutta, vakautta ja mukavuutta. Uusi Mazda2 tarjoaa lyömättömän yhdistelmän pirteää suorituskykyä ja erinomaista taloudellisuutta uuden SKYACTIV-voimalinjan ansiosta.


Kuva

Mazda 3 urheilullinen, taloudellinen ja tyylikäs

Mazda3:n upea KODO muotoilu luo lähtemättömän ensivaikutelman ja lupaa ajokokemukselta paljon. Kuten CX-5 ja Mazda6 myös Mazda3 käyttää täyttä valikoimaa  SKYACTIV-tekniikoita. Valtavirrasta poiketen Mazda on päätynyt pienten turbomoottorien asemesta optimaaliseen 14:1 puristussuhteeseen jolla kulutus pysyy kurissa suorituskyvystä tinkimättä.

Historiaa ovat myös nykivät kaksoiskytkinvaihtestot, sillä SKYACTIV-Drive automaattivaihteistolla onnistuu sulavat liikkeellähdöt. Uuden rakenteen ansiosta vaihdot tapahtuvat kuitenkin nopeasti ja täsmällisesti.

Mazda3 innostaa ajettavuudellaan, ilahduttaa pienellä polttoaineen kulutuksella ja viihdyttää uudenlaisella teknologialla.


Kuva

Mazda6 - Urheilullista ylellisyyttä

Uudistetun Mazda6:n muotoilupalkintoja kerännyttä KODO muotoilua on hiottu entistä terävämmäksi. 2015 mallin uudet LED teknologiaan perustuvat ajovalot eivät ainoastaan luo intensiivistä ilmettä vaan valaisevat tietä aivan uudella tavalla.

Suurimmat uudistukset löytyvät kuitenkin sisustasta, teknologiasta ja alustan rakenteista.  2015 mallin sisätilojen uusi design ja materiaalit hemmottelevat kaikkia aistejasi. Kuljettajan ympäristön parannuksia ovat mm. ergonomisesti paranneltu istuin, sähköinen käsijarru sekä uusi automaattivaihteiston valitsin. Uusia elementtejä ovat myös nahalla päällystetyt ja tyylikkäillä tuplatikkauksilla viimeistellyt kojelaudan ja keskikonsolin pinnat.

Entistä hienostuneempana, tyylikkäämpänä ja edistyneempänä 2015 Mazda6 vahvistaa paikkaansa itseoikeutettuna Mazdan lippulaivamallina.


Kuva

Täysin uusi Mazda CX-3 - Katumaasturi joka asettaa luokalle uuden standardin

Mazdan uusi mallisarja sopii erityisesti niille, jotka nauttivat huomiota herättävän upeasta muotoilusta, innovatiivisesta teknologiasta, innostavasta suorituskyvystä sekä nautinnollisesta ajettavuudesta.

Uutuuden muotoilu edustaa urheilullisempaa ja särmempää tulkintaa upeasta, kansainvälisiä palkintoja saavuttaneesta KODO – Soul of Motion design teemasta. CX-3:n vauhdikkaat linjat ilmentävät liikettä ja nautinnollista ajettavuutta.

Ohjaamon huippuunsa hiottu ergonomia perustuu HMI (Human Machine Interface) ajatteluun jossa tavoitteena on kuljettajan ja auton saumaton vuoropuhelu. Voit käyttää monipuolista tieto- ja viihdejärjestelmää turvallisesti keskittyen itse ajamiseen. Esimerkkinä suomea ymmärtävä puheohjaus, HMI multimediasäädin sekä huippumallien HUD-tyylinen heijastusnäyttö. Yksinkertaisen tyylikkään matkustamon sisätiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota toimintojen helppokäyttöisyyteen sekä laadukkaisiin materiaalivalintoihin. Uudet teknologiat, kuten MZD Connect -Bluetooth® -järjestelmä, kirkkaasti valaisevat LED ajovalot ja uusi edistyksellisempi katvealueen valvontajärjestelmä BSM (Blind Spot Monitoring) lisäävät omistamisen ja ajamisen nautintoa entisestään.


Kuva

Mazda CX-5 hallittua suorituskykyä

2015 MAZDA CX-5 on katumaasturiluokassa todellinen ajajan valinta, hyvä tuntuma tiehen ja looginen käytös tekevät tästä katumaasturista mutkateiden ilopillerin. Mazdan ensimmäisessä uraa uurtavaan SKYACTIV teknologiaan perustuvassa katumaasturissa taloudellisuus ja suorituskyky yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

Kolminkertainen testivoittaja (AutoBild (11/2012), Tuulilasi (6/2013) ja Teknavi 16/2014) on hiottu entistä tyylikkäämmäksi ja varustelutasoa on nostettu entistä kattavammalle tasolle. Premium varustetasosta alkaen vakiona mm. uusi täysin suomenkielinen MZD Connect multimediajärjestelmä 7” kosketusnäytöllä ja edistyneellä puheohjauksella. Multimediajärjestelmää on kehitetty edelleen vastaamaan viihde- ja viestintätarpeiden asettamiin haasteisiin turvallisesta näkökulmasta.

2015 mallin sisätilojen uudistuneet materiaalit hemmottelevat kaikkia aisteja. Kuljettajan ympäristön parannuksia ovat mm. ergonomisesti paranneltu istuin, sähköinen käsijarru sekä uusi keskikyynärnoja.

Entistä tyylikkäämpänä ja edistyneempänä 2015 MAZDA CX-5 on valmis valloittamaan ajamisesta nauttivien sydämet.


Kuva

Mazda MX-5 puhdasta ajonautintoa

Roadsterin ominaispiirteisiin kuuluu luonnollisesti etu-keskimoottorirakenne, täydellinen 50:50 painojakauma sekä takaveto. Uuden mallin suorituskyky on edellistä parempi keventyneen rakenteen ansiosta.

Täysin uusi neljännen sukupolven MX-5 perustuu Mazdan rajoja rikkovaan SKYACTIV-teknologiaan jota on nyt ensimmäistä kertaa sovellettu etu-keskimoottorisessa ja takavetoisessa konstruktiossa. Uuden rakenteen ansiosta painosta on hävinnyt 100kg ja painopiste on saatu vietyä vielä alemmas. Ajettavuudeltaan uutuus edustaa täydellisesti Jinba Ittai “rider-and-horse-as one” –filosofiaa jossa kuljettajan ja auton välinen vuorovaikutus on saumatonta. Kokonaisuuden viimeistelevät ennakoivan turvallisuuden i-ACTIVSENSE eknologiat sekä huippunykyaikainen MZD Connect BluetoothTM -multimediajärjestelmä.

Mazda maahantuojan sivut >>